De partnerlicentie van Foleon

Met onze partnerlicentie stellen wij bureaus in staat om een totaaloplossing van technologie en creatieve skills aan te bieden. Als Foleon partner kunnen bureaus projecten van A tot Z verzorgen maar toch ook de opdrachtgever nauw betrekken en toegang geven om zelf mee te denken en te werken. Op deze pagina vind je de voordelen.

Bureaupresentatie template

Wij helpen je met de inrichting van jouw eigen bureaupresentatie, gepresenteerd als een digitale publicatie natuurlijk!

Promotiepakket

We zetten jouw bureau via meerdere kanalen in de spotlight. Zo word je vermeld op onze partnerpagina, word je meegenomen in onze nieuwsbrieven en delen we jouw bureau in onze social posts.

Partner training

Wij verzorgen jaarlijks een Advanced, Design en Marketing & Sales training op locatie, zodat jouw team altijd helemaal op de hoogte is van de mogelijkheden en voordelen van Foleon.

Support

Of het nu gaat om een vraag over de editor, een analyse verzoek, sales advies of vraag over een specifieke feature, ons team van specialisten staat altijd voor je klaar.

Werk samen met je opdrachtgever

Geef opdrachtgevers gelimiteerde toegang tot jouw Foleon account. Zo kunnen zij gemakkelijk meekijken en meewerken aan hun publicaties. Gebruik rollen & rechten om te bepalen hoeveel je opdrachtgever kan doen: alleen meekijken, zelf bewerken of kunnen publiceren. Jij hebt de volledige controle.

Terugkerende omzet

Voor ieder sub-account krijg jij een kickback fee van 25%! Dit is een jaarlijks terugkerende vergoeding. Daarnaast ondersteunen wij jou met het opzetten van een recurring businessmodel met digitale publicaties.

Exclusieve content

Mooie foto’s en toffe video’s verdienen het om over je hele scherm zichtbaar te zijnaKrijg toegang tot exclusieve content. Blogs, voorbeelden en meer. Tevens ontvang je presentatiemiddelen die je kunt gebruiken voor je pitches. de sfeer in een digitale publicatie. Het boost de beleving van jouw lezers zó veel meer.

Vraag de complete partner brochure aan