Wat is een partnerlicentie

En waarom is het een kans voor jouw organisatie?

Een groot deel van onze klanten zijn full-service bureau's. Met een breed team van professionals stellen zij webpublicaties samen. Van concept tot content, van distributie tot analyse. Het liefste nemen ze alles uit handen. Maar sommige opdrachtgevers hebben wellicht een voorkeur voor co-creatie. Waarbij zij ook een deel van de werkzaamheden zelf willen uitvoeren.

Is dat een bedreiging of een kans? Als het aan ons ligt vooral het laatste. Als bureau ben je onmisbaar wanneer het gaat om creatie en vormgeving. Jij hebt de expertise als het gaat om conceptontwikkeling, het bepalen van het bladritme en natuurlijk de creatie van de content.


Jij als expert kunt jouw diensten gecombineerd met onze software aanbieden. Daar hebben we de partnerlicentie voor gelanceerd.

Je geeft jouw klanten toegang tot ons platform en biedt hen de mogelijkheid zelf publicaties te maken. Dit maakt de mogelijkheden voor jouw bureau eindeloos. Zo zijn er klanten die graag alles zelf willen doen. Maar ook klanten die graag hulp krijgen bij concepting, fotografie, copywriting en distributie. Of klanten die graag zien dat jouw bureau een laatste blik op de content levert en helpt de puntjes op de i te zitten. Daarnaast zijn er ook klanten die graag alle opmaak uit handen geven en enkel de statistieken willen kunnen inzien om nieuwe campagnes te bedenken.

Dus, waar komt het op neer? Met onze partner licentie is het mogelijk om opdrachtgevers als sub-account toe te voegen binnen je eigen account. Hierdoor staat het sub-account van je klant in jouw beheer maar hebben zij wel hun eigen licentie en kunnen ze niet je overige werk (voor jezelf of andere opdrachtgevers) in zien. Voor ieder sub-account krijg jij een kickback fee van 25%! Op de volgende pagina's leggen we meer uit.