Ons verhaal

Wie zijn wij? Waarom passen wij zo goed bij jouw bureau? Eigenlijk is het allemaal in een zin uit te leggen: Foleon is geboren uit een creatief bureau en heeft zich ontpopt als technologiebedrijf. Wij begrijpen dus uitstekend hoe de business van bureaus in elkaar zit en waar belang bij is.

Hoe is onze tool ontstaan en wat kun je er mee?

We hebben al sinds 2008 ervaring met digitale publicaties. Toen deden we alles nog in flash, maar met de opkomst van tablets en smartphones werd het lastig om deze oude werkwijze te blijven hanteren. Het roer moest om en dus zijn we op zoek gegaan naar een softwareplatform dat aan al onze eisen voldeed: de output moest een volledig responsive publicatie zijn dat het op alle mogelijke devices goed doet. Niets was echter goed genoeg, dus besloten we zelf te gaan ontwikkelen en zó was Foleon geboren. Een tech-onderneming met een toegankelijke tool voor iedereen die graag aan de slag gaat met digitale publicaties.


Binnen no-time stond de basis voor ons platform en heeft ons team van toegewijde developers dag in dag uit tweaks en verbeteringen toegevoegd. Nu is het mogelijk is om geavanceerde, technische en vooral creatieve publicaties te maken. Kort gezegd: wij regelen alle technologie. Jij focust je op concepting, strategie en alles wat bij de creatie van responsive, levendige en gepersonaliseerde publicaties komt kijken.