Thema

Het algehele design van jouw publicatie kun je bepalen in het Theme gedeelte. Bepaal de Logos, Swatches, Fonts en Typografie van de verschillende text elementen.

Logos

- Navigatiebalk: dit logo wordt weergegeven in de navigatiebalk van jouw publicatie. Voor logo's met een transparante achtergrond raden we aan een PNG-bestand te gebruiken. Gebruik voor alle andere afbeeldingen een JPG-bestand.


- Browser tabblad: dit logo (ook wel favicon genoemd) staat op het tabblad van je browser. Het wordt altijd als een vierkant weergegeven, dus je kunt een vierkant uploaden of de editor past het aan naar een vierkant voor je.

Nogmaals, voor logo’s met een transparante achtergrond, gebruik een PNG-bestand. In andere gevallen, gebruik je JPG.


- Laadscherm (binnenkort beschikbaar): dit logo wordt getoond op het laadscherm van je publicatie wanneer je deze opent. Nogmaals, gebruik een PNG als je van plan bent een logo met een transparante achtergrond te gebruiken.

Swatches

Voeg kleur swatches toe en stel de standaard transparantie voor elke kleur in. Sla ze hier op in je theme dashboard, zodat je ze altijd bij de hand hebt, ongeacht op welke pagina je bent!


Je kunt de kleurkiezer gebruiken om RGB-kleuren, HSL-kleuren of HEX-webkleuren te kiezen. De A staat voor Alpha, waarmee je de transparantie van een kleur kunt instellen. Je kunt een specifiek percentage instellen of aanpassen door de schuifbalk te verplaatsen.

Lettertypen

We hebben veel Google-lettertypen waaruit je kunt kiezen. Sommige bevinden zich al in de teksteditor. Klik op +Buttons om meer lettertypen aan jouw lijst toe te voegen. Je kunt ook eigen lettertypen uploaden.

Typografie

In de sectie Typography kun je standaard lettertypen en lettergroottes opgeven voor de verschillende tekstelementen, zoals koppen, alinea's, aanhalingstekens en knoppen.


Tip: We adviseren om minimaal 16px lettertypegrootte aan te houden voor tekst zonder opmaak, zodat het gemakkelijk leesbaar is!

Gebruik meer

Typografie