Ready, set,

go!

Maak een publicatie

Klik op “+ CREATE PUBLICATION” in je dashboard en vul de verplichte velden in. Nu kan het leuke gedeelte beginnen! Wanneer je van start gaat in de editor, kijk dan eerst even rond naar de verschillende knoppen en opties. De rest van deze Quickstart Guide legt alle knoppen en opties tot in detail uit.


We leggen de basis uit op deze pagina:

Pagina Overzicht

Links bovenaan je scherm, vind je een ‘Pages’ knop. De standaardnaam van je eerste pagina is ‘Cover’, maar deze kan je hernoemen naar wat je maar wil.


Met een klik op de knop opent de Page Overview waar je al je pagina’s, overlays en formulieren (binnenkort beschikbaar) kunt zien. Hier kun je ook je pagina’s rangschikken, nieuwe pagina’s maken en oude pagina’s verwijderen.

Content Toevoegen

Klik op de de + CONTENT knop om snel content toe te voegen aan je pagina’s. Begin met het toevoegen van een aantal Blocks, maak vervolgens Content Elements om in je blokken te gaan.

Device Knoppen

Klik de verschillende device knoppen om te zien hoe je publicatie eruit ziet op desktop, tablet en mobiel. Handig toch!?

Settings

In de rechterbovenhoek van je scherm zie je het Settings dropdown menu. Hier kunt je jouw instellingen aanpassen op publicatieniveau en paginaniveau.

Thema

Naast de settings dropdown, vind je de Theme knop. Hier kun je het algemene ontwerp van je publicatie instellen. Bepaal je eigen kleuren, custom swatches, kopstijlen, lettertypen en meer! De keuzes die je hier maakt qua ontwerp, zijn van toepassing op alle pagina’s van je publicatie.

Publiceer

Klaar om je publicatie aan de wereld te laten zien? Druk dan op de grote, blauwe “Publish” knop!