Instellingen

Publication settings

Page settings

Publishing settings

Editor settings

Publication settings

Verander je Publication settings hier. Hier kun je je Basic, Marketing, Navigation of Access Control instellingen aanpassen.

Je kunt een standaard UTM-code instellen voor uitgaande links, integreren met Google Tag Manager, volgknoppen toevoegen voor socials aan je navigatie en een optionele gebruikersnaam en wachtwoord login instellen, daarnaast zijn er nog meer opties.

Page settings

Je kan ook instellingen op paginaniveau toepassen

Onder de Basic Settings kun je de naam van jouw pagina wijzigen, de pagina alias bewerken en de bladerknop van de pagina toevoegen of verwijderen.


Met de SEO settings kun je een specifieke pagina verbergen voor zoekmachines, een canonieke URL instellen en de meta beschrijving instellen.

Publishing settings

Ben je klaar om je publicatie met de wereld te delen? Onder Publishing settings kun je de Publication group selecteren waarin je wil publiceren en het domein kiezen waarop je graag zou willen publiceren.


Je kunt ervoor kiezen om een gratis Foleon-domein te gebruiken of om je eigen custom domein in te stellen

Editor instellingen

Met de vervolgkeuzelijst boven aan de editor kun je schakelen tussen bureaublad, tablet en mobiele weergaven. Wijzigingen in de lay-out die je in één weergave aanbrengt, hebben geen invloed op de andere weergaven.


Vanaf hier kun je ook de navigatie, margins en paddings weergeven of verbergen voor een meer afleidingsvrije werkruimte. Als je deze verbergt, heeft dit alleen invloed op jouw editor ervaring; het zal niets veranderen in je publicatie.