Content toevoegen

Een pagina bestaat uit Blocks. In elk Block kun je 6 Columns kwijt om content te groeperen. Elements, zoals tekst, afbeeldingen en knoppen komen binnen je columns.

Voeg content aan je pagina toe door de + CONTENT knop te drukken.

Blocks

Voor het gemak biedt de editor een brede selectie van vooraf ontworpen Blocks. Kies een tekstblok, een blok met afbeeldingen of een blok met achtergrondafbeeldingen. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Sleep eenvoudig een nieuw blok naar je pagina om aan de slag te gaan. Eén pagina kan veel verschillende Blocks bevatten - plaats ze eenvoudig onder elkaar.

Elementen

Plaats content Elements zoals Titles, Paragraphs, Buttons, Dividers of Videos in je Columns. Klik op de + CONTENT knop, kies de Elements tab en sleep ze naar je pagina!

Overlays

Je kunt ook Overlays aan je publicatie toevoegen! Dit is hoe je het doet: sleep een knop naar je pagina en link naar een overlay, klik vervolgens op Create New Overlay en geef het een naam. Je kunt ervoor kiezen om een van je vooraf ontworpen overlay-presets te gebruiken en de content uit te wisselen of je kunt een overlay helemaal opnieuw maken.

Als je de overlay wil bewerken nadat je deze hebt gemaakt, beweeg je de muis over de knop en klik je op Test Link:

Example of an overlay